Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/kermansh/public_html/config.php on line 3
برگزاری کارگاه آموزشی با هدف آشنایی با الزامات تولید، فرآوری و بازرسی مواد غذایی ارگانیک

برگزاری کارگاه آموزشی با هدف آشنایی با الزامات تولید، فرآوری و بازرسی مواد غذایی ارگانیک



به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد کرمانشاه، معاونت استانداردسازی و آموزش اداره کل استاندارد کرمانشاه از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با محصولات کشاورزی سالم و ار گانیک  همراه با تشریح الزامات استاندارد INSO 11000 که به تعیین" الزامات تولید، فرآوری، بازرسی و صدور گواهینامه، برچسب گذاری و بازار رسای مواد غذایی ارگانیک" می پردازد، خبر داد.
سرکار خانم دارابی، معاونت استانداردسازی و آموزش اداره کل استاندارد کرمانشاه با اعلام این خبر اظهار داشت: این دوره با محوریت آموزش عملیات خوب کشاورزی و تولید محصول سالم و ارگانیک و با حضور 67 نفر از مدیران، نمایندگان ستاد، شهرستانهای تابعه جهاد کشاورزی و ارگانهای مرتبط از جمله معاونت غذا و دارو، سازمان میادین و مشاغل شهری شهرداری، سازمان تعاون روستایی، سازمان نظام مهندسی و منایع طبیعی و همچنین کلینیکهای گیاهپزشکی استان تشکیل گردید.
ایشان در ادامه افزود: این دوره آموزشی با هدف آشنایی اعضاء کار گروه با دیدگاه استاندارد در رابطه با محصولات سالم و ارگانیک برگزار شد تا در ادامه کار ساماندهی تولید این محصولات هر کدام از اعضاء کار گروه بتوانند به کشاورزان و افراد متقاضی کمک و اطلاع رسانی نمایند.